Bemutatjuk az új LOGIN vezérlőegységet!

2022.08.04.
Bemutatjuk az új LOGIN vezérlőegységet!

A LOGIN vezérlő egy olyan 4,3"-os színes érintőképernyővel ellátott készülék, amelyet a csavarkompresszorok működésének vezérlésére terveztek. Ez a mikroprocesszoros felépítésen alapuló vezérlőegység a sűrített levegő előállításának teljes ciklusát vezérli és ellenőrzi, minden egyéb külső eszköz nélkül. Lényegretörő és könnyen értelmezhető kezelőfelület és maximális rugalmasság jellemzi, különböző kompresszortípusokhoz is alkalmas. 

A LOGIN vezérlő új szoftveres képességeket vezet be a diagnosztikai funkciók megerősítése érdekében, ezáltal garantálva a kiváló teljesítményt minden körülmények között. A LOGIN modern funkciókat és további lehetőségeket biztosít, beleértve a távvezérlést és a több kompresszor kezelését. 

Az "ISC" rendszernek köszönhetően akár 8 különböző kompresszor egyidejű csatlakoztatása is lehetséges (állandó fordulatszámú és/vagy frekvenciaváltóval szerelt kombinációk), "master-slave" logikával. A rendszer más, LOGIN-nal nem rendelkező kompresszorokkal is használható az egyes kompresszorokhoz megfelelő opcionális modulok használatával.

Opcionálisan a vezérlőhöz távfelügyeleti egység is csatlakoztatható. Az SMS 2.0 ( Service message system ) az az innovatív (opcionális) eszköz, amely lehetővé teszi a LOGIN vezérlővel felszerelt csavarkompresszorok távoli elérését és megelőző karbantartási ellenőrzését. Az SMS 2.0 közvetlenül a LOGIN vezérlőre telepíthető. Ennek a modemnek a segítségével az üzemeltető és a szerviz is e-mail értesítéseket kaphat a kompresszor állapotáról, az esetleges riasztásokról, valamint a karbantartásokig hátralévő üzemórákról. Az eszköz telepítésével teljes távfelügyeleti rendszert kap kompresszorához!