Adatvédelem

A Betta Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. mint a www.betta.hu online hírportál kiadója tiszteletben tartja az oldal olvasóinak mindazon magántermészetű adatait, amelyek bármilyen formában a birtokába kerülnek.
A www.betta.hu tartalmának nagy része mindenki számára elérhető, néhány szolgáltatásunk igénybevételének feltétele viszont az ingyenes regisztráció kitöltése.

 

A www.betta.hu működése során az alábbi alapelveket tekintjük irányadónak:

· A regisztráció során vagy bármely módon részünkre átadott magántermészetű adatokat (pl. e-mail cím, cégnév, beosztás), valamint a betta.hu olvasása során akaratlanul átadott adatokat (látogató IP-címe, domain-neve, látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngészőprogram stb.) bizalmasan kezeljük és azokat kizárólag a betta.hu szolgáltatásainak fejlesztéséhez, valamint statisztika készítéséhez és a felhasználói státusz kiosztásához használjuk fel.

· Egyéni adatok egyéb célra csak az érintett kifejezett hozzájárulásának megadása esetén kerülnek felhasználásra, e nélkül senki részére nem adjuk tovább.

· A birtokunkba került adatokról statisztikai célú összegzést készítünk, s csak statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hasznosítjuk olvasótáborunk megismeréséhez, megismertetéséhez.

· A www.betta.hu látogatása során akaratlanul átadott információkat statisztikai feldolgozás után megsemmisítjük, egyedi módon tovább nem tároljuk.

. Regisztráció után az oldalra történő belépéskor a "Saját adatok / Minden adat" menüpont alatt minden  felhasználó részére elérhetővé válnak azok az adatok, melyet az Adatfelhasználóról rögzítünk.

· A www.betta.hu tartalmaz linkeket más website-okra is, amelyek tartalmáért és a személyiségi jogokkal kapcsolatos eljárásaiért felelősséget természetesen nem vállalunk.

 

Adatvédelmi politikánk jogszabályi háttere:

A szabályok kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strassbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről rendelkezéseit, illetőleg az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait, valamint adatvédelmi országgyűlési biztos által kiadott állásfoglalásokat.

A Betta Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. fenntartja a jogot, hogy az olvasók egyidejű tájékoztatása mellett a személyiségi jogokhoz kapcsolódó adatok és információk felhasználásával kapcsolatos álláspontját a jövőben megváltoztassa.

 

Az adatvédelmi tájékoztatáshoz közvetlenül kapcsolódó jogszabály:

AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (GDPR)