Dugattyús kompresszorok

Dugattyús kompresszorpumpák

A kompresszorpumpa a dugattyús kompresszor szíve, éppen ezért a Fini pumpák rendkívül hatékonyak, megbízhatóak és hosszú élettartamúak.

Hangszigetelt dugattyús kompresszorok

Fini PULSAR sorozat, a technológia és a dizájn diadala. A hangszigetelt Pulsar kompresszorok minden olyan professzionális felhasználási területen kiválóan használhatók, ahol követelmény az alacsony zajszint.

“Speciális” dugattyús kompresszorok

A Fini “speciális” kompresszorokat olyan felhasználási területekre ajánljuk, pl építőipar, ahol fontos szempont a szállíthatóság, a csendes és erőteljes működés.

Egybeépített dugattyús kompresszorok

Olajkenésű és olajmentes kompresszorok 1,1 – 3 kW teljesítménnyel, 6 – 90 literes légtartályon, félprofi és profi felhasználásra.

Ékszíjmeghajtású dugattyús kompresszorok

Az ékszíjmeghajtású dugattyús kompresszorok az iparosokat és a kisvállalatokat célozza meg, ahol sűrített levegő minősége, a hatékonyság és a megfelelő teljesítmény elengedhetetlen a mindennapos munkavégzéshez. A hatékony kompresszorpumpák, az alacsony fordulatszám, a szilárd felépítés és a rázkódásmentes működés jellemzi ezeket a gépeket.

Magasnyomású dugattyús kompresszorok

A magasnyomású kompresszorokat elsősorban olyan autószerelő és gumisműhelyekbe, kis- és középvállalkozásoknak ajánljuk, ahol akár 14 bar üzemi nyomásra is szükség lehet.

Dugattyús kompresszor alaplapok

Hangszigetelés nélküli, alaplapra szerelt kompresszorok.

BLACK+DECKER kompresszorok

A Black+Decker termékeink kiváló választás mindenki számára aki otthoni felhasználásra keres egy prémium minőségű megbízható barkács kompresszort kedvező áron!