Dugattyús kompresszorok

Dugattyús kompresszorpumpák

A kompresszorpumpa a dugattyús kompresszor szíve, éppen ezért a Fini pumpák rendkívül hatékonyak, megbízhatóak és hosszú élettartamúak.

Dugattyús kompresszorok hangszigetelt kivitelben

A dugattyús kompresszorok hangszigetelt Pulsar változata a technológia és a dizájn diadala. A hangszigetelt Pulsar kompresszorok minden olyan professzionális felhasználási területen kiválóan használhatók, ahol követelmény az alacsony zajszint.

Dugattyús kompresszorok "speciális" kivitelben

Dugattyús kompresszorok “speciális”kivitelét olyan felhasználási területekre ajánljuk, pl építőipar, ahol fontos szempont a szállíthatóság, a csendes és erőteljes működés.

Dugattyús kompresszorok egybeépített kivitelben

Dugattyús kompresszorok olajkenésű és olajmentes 1,1 – 3 kW teljesítménnyel, 6 – 90 literes légtartályon, félprofi és profi felhasználásra.

Dugattyús kompresszorok ékszíjmeghajtással

Dugattyús kompresszorok ékszíjmeghajtású kivitele az iparosokat és a kisvállalatokat célozza meg, ahol sűrített levegő minősége, a hatékonyság és a megfelelő teljesítmény elengedhetetlen a mindennapos munkavégzéshez. A hatékony kompresszorpumpák, az alacsony fordulatszám, a szilárd felépítés és a rázkódásmentes működés jellemzi ezeket a gépeket.

Dugattyús kompresszorok magasnyomású kivitel

Dugattyús kompresszorok magasnyomású kivitelé elsősorban olyan autószerelő és gumis műhelyekbe, kis- és középvállalkozásoknak ajánljuk, ahol akár 14 bar üzemi nyomásra is szükség lehet.

Dugattyús kompresszor alaplapok

Hangszigetelés nélküli, alaplapra szerelt kompresszorok.

BLACK+DECKER kompresszorok

A Black+Decker termékeink kiváló választás mindenki számára aki otthoni felhasználásra keres egy prémium minőségű megbízható barkács kompresszort kedvező áron!