lap tetejére

Betta Kft

    

 

     Cégünk 1991-ben alakult, mint az olaszországi Fini gyár magyarországi 

     képviselete.

     Fő tevékenységi kör: dugattyús és csavarkompresszorok, pneumatikus      

     kéziszerszámok, szerelvények és tartozékok kis- és nagykereskedelmi

     értékesítése, garanciális és garancián túli szervize. Foglalkozunk   üzemcsarnokok     sűrített levegős hálózatának kiépítésével műanyag és alumínium csöves rendszerekből a kompresszorháztól a felhasználási pontokig.

Cégünk telephelye Szekszárdon, a Páskum u. 3. szám alatt található, amely 1 ha területen álló 1300 m2 alapterületű iroda és raktárépületből áll. Vállalkozásunk 18 fős létszáma szerviz, raktári, áruforgalmi és pénzügyi csoportra tagolódik. Munkatársaink és vevőink továbbképzéséhez multimédiás oktatótermet és impozáns bemutatótermet biztosítunk.


Magas raktárkészlettel, teljes körű szervizhálózattal és jól képzett szakemberekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Termékeinket túlnyomó részt viszonteladói hálózatunkon keresztül értékesítjük. Viszonteladóink az ország egész területén megtalálhatók. Az általunk forgalmazott gépek, berendezések megfelelnek a magyarországi forgalmazáshoz szükséges hatályos jogszabályokban foglaltaknak.

Valamennyi gép és berendezés garanciás és garancián túli szervize, valamint teljes körű alkatrész ellátása (raktárról azonnal) maximálisan megoldott. Szekszárdi telephelyünkön kívül szerződött szervizt működtetünk Budapesten, Nagykanizsán, Kecskéden, Szolnokon, Debrecenben, Békéscsabán, Makón és Győrött.
Cégünk anyagi és raktárkapacitása, valamint az évek alatt kialakult biztos szállítói háttér lehetővé teszi, hogy ügyfeleink igényeihez mérten alakítsuk raktárkészletünket, ezáltal biztosítva a raktárról történő azonnali szállítást, ami versenytársainkkal szemben az elmúlt időben komoly előnyünknek bizonyult. Termékválasztékunk a hobbi kategóriától kezdődően egészen az ipari berendezésekig terjed, így minden felhasználói kör megtalálhatja a számára legmegfelelőbb megoldást.

Videó

 

 

 

 

 

 

 

 


Copyright © 2014 Betta Kft. Minden jog fenntartva! Design: bergmanmedia űzemeltetés: SoLwAp