Csavarkompresszorok

MICRO: 2.2 - 5.5 kW csavarkompresszorok

Olajbefecskendezéses, ékszíjmeghajtású, egyszerűen használható csavarkompresszorok 2,2 – 5.5 kW teljesítményben. Változatos kivitelben, közvetlen vagy csillag-delta indítással és “Prémium hatékonyságú” IE3 elektromotorral szerelve rendelhető. Minden modellben található fázis szekvencia relé, amely megakadályozza a csavaregység helytelen forgásirányát és az ebből adódó meghibásodást.

PLUS: 7.5 - 75 kW csavarkompresszorok

Olajbefecskendezéses, ékszíjmeghajtású csavarkompresszorok 7.5– 75 kW teljesítményben. A változatos kivitelben rendelhető, magas hatékonyságú kompresszorok rendkívül csendes működésűek az alacsony fordulatszámú sűrítőegységnek és a „Prémium hatékonyságú” IE3 elektromotornak köszönhetően. A 18.5 kW teljesítmény feletti gépek internetes hálózaton keresztül távvezérelhető ETIV elektronikus vezérlővel vannak szerelve.

CUBE 4 – 7.5 kW csavarkompresszorok

Közvetlen meghajtású csavarkompresszorok, amelyeknél a csavaregység és a motor közötti erőátvitel közvetlenül, fogaskerekek nélkül történik, így biztosított a maximális hatékonyság és megbízhatóság. A kis méretű sűrítő – motor csatlakozórendszernek köszönhetően a gép meg tudja őrizni kompakt méretét.

K-MAX: 5.5 – 15 kW csavarkompresszorok

A műszaki és termékfejlesztésre fordított folyamatos beruházás lehetővé tette, hogy a Fini a megújult ipari K-MAX sorozattal bővítse a csavarkompresszorok palettáját: olajbefecskendezésű, közvetlen meghajtású csavarkompresszorok 5.5 – 15 kW teljesítményben, legújabb generációs LOGIN elektronikus vezérlővel, “Prémium hatékonyságú” IE3 elektromotorral.

K-MAX: 18,5 – 90 kW K-MAX PM csavarkompresszorok

A műszaki és termékfejlesztésre fordított folyamatos beruházás lehetővé tette, hogy a Fini a megújult ipari K-MAX sorozattal bővítse a csavarkompresszorok palettáját: olajbefecskendezésű, közvetlen meghajtású csavarkompresszorok
22 – 37 kW teljesítményben, legújabb generációs LOGIN elektronikus vezérlővel, “Prémium hatékonyságú” IE4 elektromotorral.

K-MAX TS 75 – 315 kW csavarkompresszorok

A K-MAX TS kétlépcsős csavarkompresszorok szabályozható fordulattal és sűrített levegő szállítással. 75-315 kW teljesítménytartomány, megbízható alkatrésszel és prémium minőségű elektromotorral. A kétlépcsős sorozat az olajbefecskendezéses kompresszorok terén a legújabb innováció, amely magas szintű megbízhatóságot és páratlan teljesítményt biztosít egy teljesen integrált és modern műszaki megoldás keretében.

MINICUBE 2.2 kW csavarkompresszorok

Megbízható, kompakt, csendes csavarkompresszor. Legkisebb közvetlen meghajtású, direkt indítású gép, melyben a csavaregység és a motor helytakarékos csatlakozási rendszerének köszönhetően a kompresszor rendkívül kis méretű. A Minicube praktikusan mozgatható (alapkivitel) az oldalfogantyúnak köszönhetően. 65 dB(A) zajszint lehetővé teszi közvetlenül a munkaterületen történő használatát.